Obročki za penis

Erekcijski obroček Durex Pleasure ring
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček Durex Pleasure ring

E28536
10,30 €
Durex Pleasure Ring je vrhunski silikonski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo. Obroček je izdelan iz 100% mehkega silikona, ki je izredno raztegljiv in se zato prilega vsem velikostim penisov.
Vibracijski obroček Power... Vibracijski obroček Power... 2
  • −10%
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Power Clit Heart

LVTOY00171
7,47 € 8,30 €
Power Clit Heart je vibracijski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, hkrati pa bo z nameščenim izrastkom in vgrajenim vibratorjem intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis. Obroček je izdelan iz mehkega silikona, ki bo dobro oprijel vsak penis saj je dovolj prožen in raztegljiv. Izbirate lahko med dvema...
Vibracijski obroček Screaming O Vibracijski obroček Screaming O 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Screaming O

E23386
5,40 €
Vibracijski obroček Screaming O je vrhunski in cenovno zelo ugoden obroček za penis, namenjen dodatni stimulaciji vaše izbranke pri spolnem odnosu. Vgrajen vibrator, ki je nameščen v zgornjem delu obročka bo pri spolnem odnosu z močnimi vibracijami intenzivno dražil njen klitoris, ter ji tako pomagal do nepozabnega in močnega orgazma.
Erekcijski obroček Fifty Shades of Grey Erekcijski obroček Fifty Shades of Grey 2
  • −20%
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček Fifty Shades of Grey

D-210872
10,32 € 12,90 €
Nastavljivi obroček iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo.
Erekcijski obroček FSOG Ring Erekcijski obroček FSOG Ring 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček FSOG Ring

D-210871
7,95 €
Erekcijski obroček FSOG Ring je vrhunski silikonski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo. Izdelan je iz mehkega silikona, ki bo dobro oprijel vsak penis saj je dovolj prožen in ga boste zlahka namestili.
Erekcijski obroček FSOG Feel It Erekcijski obroček FSOG Feel It 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček FSOG Feel It, Baby

E24233
17,95 €
Vibracijski obroček Feel it, Baby iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski vibracijski obroček, ki bo intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis.
Erekcijski obroček Power Ring Spartan Erekcijski obroček Power Ring Spartan 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček Power Ring Spartan

BATHMATE28
6,50 €
Obroček Power Ring Spartan je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, v pomoč pa bo tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom, saj lahko pomaga pri obvladovanju izliva in tako omogoča, da lažje nadzorujete čas od pričetka spolnega odnosa do orgazma.
Vibracijski obroček Screaming O - Two O
Na zalogi
Na zalogi
8,50 €
Vibracijski obroček Screaming Two O se od ostalih razlikuje po tem, da ima vgrajena kar dva motorčka, ki bosta poskrbela za stimulacijo obeh partnerjev, zgornji bo prijetno stimuliral njen klitoris, spodnji pa bo poskrbel za stimulacijo penisa in vibracije po celotnem penisu, kar pa bo tudi dodatna stimulacija vaše partnerke.
Erekcijski obroček Power Plus 2 Erekcijski obroček Power Plus 2 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček Power Plus 2

LVTOY00120
6,10 €
Obroček Power Plus 2 je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, v pomoč pa bo tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom, saj lahko pomaga pri obvladovanju izliva in tako omogoča, da lažje nadzorujete čas od pričetka spolnega odnosa do orgazma.
Erekcijski obroček Power Plus 3 Erekcijski obroček Power Plus 3 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček Power Plus 3

LVTOY00121
6,10 €
Obroček Power Plus 3 je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, v pomoč pa bo tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom, saj lahko pomaga pri obvladovanju izliva in tako omogoča, da lažje nadzorujete čas od pričetka spolnega odnosa do orgazma.
Vibracijski obroček Durex Intense Vibrations
Na zalogi
Na zalogi
7,90 €
Vibracijski obroček Durex Intense Vibrations je izdelan za 20 minut nepozabne zabave in intenzivne stimulacije. Močan vgrajen motorček nudi močne vibracije, ki bodo dobro stimulirale penis in njen klitoris. Obroček enostavno prižgete in ugasnete le z enim gumbom.
Erekcijski obroček Power Plus 4 Erekcijski obroček Power Plus 4 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček Power Plus 4

LVTOY00122
6,10 €
Obroček Power Plus 4 je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, v pomoč pa bo tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom, saj lahko pomaga pri obvladovanju izliva in tako omogoča, da lažje nadzorujete čas od pričetka spolnega odnosa do orgazma.
Vibracijski obroček Pretty Love Trap Vibracijski obroček Pretty Love Trap 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček Pretty Love Trap

D-210494
14,90 €
Vibracijski obroček Pretty Love Trap je erotični pripomoček, ki poskrbi za stimulacijo obeh partnerjev hkrati. Vibracije, ki se bodo porazdelile po celotnem penisu, bodo med spolnim odnosom nudile dodatno stimulacijo moškim in ženskam, ker pa je obroček oblikovan tako, da je zgornji del izbočen bo njegova oblika omogočala sočasno stimulacijo klitorisa med...
Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Donut Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Donut 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Donut

LVTOY00117
6,70 €
Erekcijski obročki Donut pomagajo do trše in daljše erekcije, lahko pa so v pomoč tudi moškim s težavami pri prezgodnjem izlivu. S setom, ki vsebuje različne velikosti erekcijskih obročkov boste zlahka ugotovili kakšen obroček in tesnoba vam najbolj ustreza, ter tako uporabili sebi optimalnega, ko pa boste uporabe že vajeni jih lahko uporabite tudi...
Vibracijski obroček Screaming O - The Big O Vibracijski obroček Screaming O - The Big O 2
Na zalogi
Na zalogi
10,90 €
Vibracijski obroček Screaming O je vrhunski in cenovno zelo ugoden obroček za penis, namenjen dodatni stimulaciji vaše izbranke pri spolnem odnosu. Močan mini vibrator, ki je nameščen v zgornjem delu obročka, bo pri spolnem odnosu z močnimi vibracijami intenzivno dražil njen klitoris, ter ji tako pomagal do nepozabnega in močnega orgazma. Izdelek je med...
Erekcijski obroček FSOG Love Ring Erekcijski obroček FSOG Love Ring 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski obročki

Vibracijski obroček FSOG Love Ring

D-202579
14,90 €
Vibracijski obroček Love Ring iz serije izdelkov Fifty Shades of Grey je vrhunski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, hkrati pa bo vgrajen vibrator intenzivno dražil njen klitoris ter dodatno stimuliral vaš penis.
Erekcijski obroček ScreamingO Ring-O-Black Erekcijski obroček ScreamingO Ring-O-Black 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Erekcijski obroček ScreamingO Ring-O-Black

E25602
3,50 €
Erekcijski obroček ScreamingO Ring-O-Black je vrhunski silikonski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo, lahko pa je v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom.
Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating črn Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating črn 2
Na zalogi
Na zalogi
8,50 €
Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating bo v vseh pogledih ostal nepogrešljiv erotični pripomoček saj bo poleg odlične stimulacije partnerke med spolnimi odnosi, moškemu omogočal daljše in trše erekcije, nameščen mini vibrator pa obema partnerjema nudil dodatno stimulacijo.
Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Beaded Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Beaded 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Beaded

LVTOY00167
5,10 €
Komplet erekcijskih obročkov X-Basic Beaded vsebuje 3 erekcijske obročke različnih velikosti iz 100% in dobro raztegljivega materiala. Erekcijski obročki pomagajo do trše in daljše erekcije, lahko pa so v pomoč tudi moškim s težavami pri prezgodnjem izlivu.
Vibracijski obroček Screaming O - Oyeah Vibracijski obroček Screaming O - Oyeah 2
Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
Vibracijski obroček Screaming O Oyeah se od ostalih razlikuje po tem, da ima podaljšan motorček vibratorja, ki bo prijetno stimuliral njen klitoris. Kot ostale obročke Screaming O, tudi tega uvrščamo med najbolj prodajane obročke na trgu. Obroček bo poskrbel za 80+ minut neprekinjenega vibriranja in užitkov, prižgete pa ga le s pritiskom na gumb. Za lažjo...
Set erekcijskih obročkov Designer Stamina Set erekcijskih obročkov Designer Stamina 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Set erekcijskih obročkov Designer Stamina

PD5967-23
8,90 €
Set erekcijskih obročkov Designer Stamina znamke Fantasy C-Ringz vsebuje 3 erekcijske obročke različnih velikosti iz 100% in dobro raztegljivega silikona. Erekcijski obročki pomagajo do trše in daljše erekcije, lahko pa so v pomoč tudi moškim s težavami pri prezgodnjem izlivu.
Vibracijski obroček Screaming O - DoubleO 8 Vibracijski obroček Screaming O - DoubleO 8 2
Na zalogi
Na zalogi
16,90 €
Vibracijski obroček Screaming DoubleO 8 se od ostalih razlikuje po tem, da ima kar dva obročka v enem (enega za penis in enega za testise), ki bosta poskrbela za boljšo in daljšo erekcijo, potem pa je tu še motorček, ki bo prijetno stimuliral njen klitoris.
Set erekcijskih obročkov Quick Release Training Set erekcijskih obročkov Quick Release Training 2
Na zalogi
Na zalogi
Klasični erekcijski obročki

Set erekcijskih obročkov Quick Release Training

PD5814-12
13,50 €
Quick Release Training set obročkov znamke Fantasy C-Ringz je popolna izbira za dolge in trdne erekcije, v pomoč pa bo lahko tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom. Komplet vsebuje 3 erekcijske obročke v različnih velikostih zaradi česar je idealna izbira za vse moške saj boste tako lahko preizkušali različno uporabo obročkov in ugotovili...
Prikazujem 1-24 od 25 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo