Restraint seti za posteljo

Bondage komplet Fetish Submissive Bondage komplet Fetish Submissive 2
Na zalogi
Na zalogi
Restraint seti za posteljo

Bondage komplet Fetish Submissive

Fetish Submissive
D-218902
39,90 €
Ste radi poredni ali vas zanimajo bondage igrice? Potem je komplet za privezovanje Fetish Submissive kot nalašč za vas. S kompletom Fetish Submissive boste vašo posteljo enostavno in hitro spremenili v pravo bondage igralnico. Set vsebuje 4 nastavljive trakove za pritrjevanje, 2 zapestna trakova za roke ter dva trakova za gležnje.
Bondage komplet Luxury Fetish Submissive Bondage komplet Luxury Fetish Submissive 2
Na zalogi
Na zalogi
Restraint seti za posteljo

Bondage komplet Luxury Fetish Submissive

Fetish Submissive
D-218900
44,90 €
Predstavljamo vam popolnoma nov izdelek znamke Fetish Submissive! Bondage komplet Luxury! S kompletom Luxury Fetish Submissive boste vašo posteljo enostavno in hitro spremenili v nevrjetno bondage igralnico. Set vsebuje 2 trakova za pritrjevanje s skupno 10 pritrditvenimi rinkami, tako boste lahko po želji pritrdili okove.
Bondage komplet Fifty... Bondage komplet Fifty... 2
2-5 dni
Kompleti pripomočkov

Bondage komplet Fifty Shades of Grey - Bed Restraints Kit

Fifty Shades of Grey
D-202599
59,90 €
Ste radi poredni ali vas zanimajo bondage igrice? Potem je komplet za privezovanje Fifty Shades of Greykot nalašč za vas. S kompletom Fifty Shades of Grey boste vašo posteljo spremenili v pravo bondage igalnico. Komplet je popolnoma nastavljiv, tako bo primeren za uporabo na vseh vrstah vzmetnic. Set je namenjen namestitvi pod vzmetnico in je zelo...
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo