BDSM oblačila

Korzet Passion Zola
Na zalogi
Na zalogi
Korzeti

Korzet Passion Zola

D-203711
22,70 €
Seksi korzet Passion Zola iz svetleče tkanine s prosojnim srednjim delom. Poleg boste prejele še ujemajoče tangice.
Oprtnik Ouch Chara Oprtnik Ouch Chara 2
Na zalogi
Na zalogi
Oprtniki

Oprtnik Ouch Chara

D-214780
23,70 €
Oprtnik Ouch Chara je erotični pripomoček, ki bo popestril vaše intimne igre. Oprtnik je izdelan iz usnjenih trakov, ki so na sprednji strani povezani s kovinskimi rinkami, na zadnji strani pa popolnoma nastavljivi po velikosti in je tako primeren za ženske vseh velikosti.
Komplet Ouch Angela Strappy Komplet Ouch Angela Strappy 2
Na zalogi
Na zalogi
Oblekice in kompleti

Komplet Ouch Angela Strappy

D-214774
36,60 €
Komplet Angela Strappy priznanega proizvajalca Ouch je erotični pripomoček, ki bo popestril vaše poredne igre. Komplet Angela je izdelan iz usnjenih trakov, kovinskih rink ter verižic, ki skupaj tvorijo edinstveno oblačilo, ki bo popoln dodatek k vaši poredni garderobi.
Korzet Beauty Night Dorothy Korzet Beauty Night Dorothy 2
Na zalogi
Na zalogi
Bodiji in korzeti

Korzet Beauty Night Dorothy

BN10280
35,90 €
Seksi korzet Dorothy je izdelan iz svetlečega in gladkega materiala v kombinaciji s prosojnim materialom in satenastimi trakovi. Nedrček je ojačan z žico. Korzet se zapenja na hrbtni strani s kaveljčki po celotni dolžini. Poleg prejmete ujemajoče tangice. Nogavice niso priložene!
Oprtnik Ouch Adonis Oprtnik Ouch Adonis 2
2-5 dni
Oprtniki

Oprtnik Ouch Adonis

D-214771
29,70 €
Oprtnik Ouch Adonis je erotični pripomoček, ki bo popestril vaše intimne igre. Oprtnik je izdelan iz usnjenih trakov ter povezan s kovinskimi rinkami. Trakovi so popolnoma nastavljivi po dolžini zaradi česar bo primeren za vse velikosti, ne glede na to, da je izdelan v univerzalni velikosti.
Oprtnik Ouch Costas 2 Oprtnik Ouch Costas 2 2
Na zalogi
Na zalogi
Oprtniki

Oprtnik Ouch Costas 2

D-214782
32,50 €
Oprtnik Ouch Costas 2 je erotični pripomoček, ki bo popestril vaše intimne igre. Oprtnik je izdelan iz usnja s kovinskimi rinkami, pasovi preko ramen pa so popolnoma nastavljivi zaradi česar bo primeren za vse velikosti, ne glede na to, da je izdelan v univerzalni velikosti.
Korzet Beauty Night Marilyn Korzet Beauty Night Marilyn 2
Na zalogi
Na zalogi
Bodiji in korzeti

Korzet Beauty Night Marilyn

BN10405
46,80 €
Seksi korzet Marilyn je izdelan iz elastičnega, svetlečega materiala, občutljive čipke in prozornega, finega tila. Nedrček je ojačan z žico. Naramnice in trakovi za nogavice so nastavljivi. Zapenja se zadaj, po vsej dolžini s kaveljčki.
Oprtnik Ouch Andreas Oprtnik Ouch Andreas 2
Na zalogi
Na zalogi
Oprtniki

Oprtnik Ouch Andreas

D-214773
34,30 €
Oprtnik Ouch Andreas je erotični pripomoček, ki bo popestril vaše intimne igre. Oprtnik je izdelan iz usnjenih trakov ter povezan s kovinskimi rinkami. Trakovi so popolnoma nastavljivi po dolžini zaradi česar bo primeren za vse velikosti.
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo