Nastavki za penis

Nastavek za penis Shots Toys Sleeve Nastavek za penis Shots Toys Sleeve 2
Na zalogi
Na zalogi
Nastavki za penis

Nastavek za penis Shots Toys Sleeve

Shots Toys
D-196749
7,90 €
Nastavek za penis Shots Toys zaradi svoje oblike nudi dodatno stimulacijo med spolnim odnosom obema partnerjema. Nastavek je izdelan iz 100% silikona in je dobro raztegljiv ter ravno prav mehak, da je udoben za nošenje in obenem nudi popolne užitke med samo penetracijo. 
Komplet nastavkov za penis Glamy Love feelings Komplet nastavkov za penis Glamy Love feelings 2
Na zalogi
Na zalogi
Nastavki za penis

Komplet nastavkov za penis Glamy Love feelings

Glamy
D-215611
7,17 €
Komplet nastavkov Glamy Love feelings vsebuje šest kvalitetnih nastavkov za penis iz TPE materiala, ki je dobro raztegljiv in ne vsebuje ftalatov, zato je telesu prijazen in varen za uporabo. Vsak nastavek je drugačen in bo poskrbel za enkratno stimulacijo vaše izbranke med penetracijo.
Komplet nastavkov za penis Passion NMC
Na zalogi
Na zalogi
Nastavki za penis

Komplet nastavkov za penis Passion NMC

NMC Toys
D72-32197
11,90 €
Komplet nastavkov Passion vsebuje šest kvalitetnih nastavkov za penis iz TPE materiala, ki je dobro raztegljiv in ne vsebuje ftalatov, zato je telesu prijazen in varen za uporabo. Nastavki imajo po zunanji površini razne izbokline, ki bodo poskrbele za stimulacijo vaše izbranke med penetracijo.
Kletka za penis Shots Toys Ribbed Kletka za penis Shots Toys Ribbed 2
Na zalogi
Na zalogi
Nastavki za penis

Nastavek za penis Shots Toys Ribbed

Shots Toys
D-199274
19,90 €
Nastavek za penis Shots Toys vam nudi daljše erekcije, dodatno stimulacijo partnerke in obenem pomaga podaljšati čas spolnega odnosa. Nastavek je oblikovan v obliki mreže, ki jo boste nataknili na penis, medtem ko je sprednji del zaprt kar omogoča podaljšanje penisa in zmanjšanje preobčutljivosti glavice. Zaradi svoje oblike bo nastavek med penetracijo...
Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating črn Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating črn 2
Na zalogi
Na zalogi
Nastavki za penis

Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating

Fantasy C-Ringz
PD5964-23
8,50 €
Nastavek za penis Fantasy C-Ringz Vibrating bo v vseh pogledih ostal nepogrešljiv erotični pripomoček saj bo poleg odlične stimulacije partnerke med spolnimi odnosi, moškemu omogočal daljše in trše erekcije, nameščen mini vibrator pa obema partnerjema nudil dodatno stimulacijo.
Komplet nastavkov za penis U.F.O. Komplet nastavkov za penis U.F.O. 2
  • −20%
Na zalogi
Na zalogi
Nastavki za penis

Komplet nastavkov za penis U.F.O.

You2Toys
0521981
19,60 € 24,50 €
Komplet nastavkov za penis U.F.O. vsebuje šest kvalitetnih nastavkov za penis iz TPE materiala, ki je dobro raztegljiv in ne vsebuje ftalatov, zato je telesu prijazen in varen za uporabo. Nastavki imajo po zunanji površini razne izbokline, ki bodo poskrbele za stimulacijo vaše izbranke med penetracijo.
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo