Kreme in geli

Viamax Maximum Gel 50ml Viamax Maximum Gel 50ml 2
  • −15%
Na zalogi
Na zalogi
Močnejša erekcija

Viamax Maximum Gel 50ml

Viamax
E22108
24,23 € 28,50 €
Viamax Maximum Gel je izdelan iz naravnih sestavin. Maximum Gel bo izboljšal pretok krvi v penisu, dodani afrodizijaki pa vas bodo dodatno stimulirali in tako posledično poskrbeli za trše in daljše erekcije. Posebnost gela Viamax Maximum je v tem, da se s časom uporabe stopnjuje tudi njegova moč, zato večkrat ko ga boste uporabili boljši bo njegov učinek.
Krema za penis Largo
  • −15%
Na zalogi
Na zalogi
Večji penis

Krema za penis Largo

Inverma
E20671
19,47 € 22,90 €
Mnogo moških ni zadovoljnih z dolžino svojega penisa, saj velikost korenjaka kaže moškost in tudi mnoge ženske potiho priznavajo, da velikost šteje in vpliva na kakovost spolnega odnosa. Zato je tu Largo, ki ima ime, katerega si zasluži. Uporaba kreme je preprosta, vsak dan nanesite kremo na penis in z njo temeljito a nežno masirajte penis.
Mr.Big prehransko dopolnilo
  • −10%
Na zalogi
Na zalogi
Kreme in geli

Tablete Mr.Big

Cobeco Pharma
E20611
15,21 € 16,90 €
Mr.Big kapsule so prehransko dopolnilo za spolne organe in hormonsko aktivnost zahvaljujoč sestavini Tribulus terrestris. Zaradi vsebnosti kalcija prispeva tudi k normalni mišični funkciji in normalnemu metabolizmu. Mnogo moških ni zadovoljnih z dolžino svojega penisa, saj velikost korenjaka kaže moškost in tudi mnoge ženske potiho priznavajo da velikost...
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo