Higiena

Klistirka Anal Douch Klistirka Anal Douch 2
Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Anal Douch

SevenCreations
E20141
9,50 €
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Namenjena je rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne PVC ter ABS plastike.
Klistirka Nexus Douche Bulb
2-5 dni
Higiena

Klistirka Nexus Douche Bulb

Nexus
E23694
14,90 €
Klistirka je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje analnega seksa. Klistirka Nexus s kapaciteto 250ml je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode, izdelana iz kvalitetne gume ter ABS plastike.
Klistirka Nexus Douche Pro Klistirka Nexus Douche Pro 2
2-5 dni
Higiena

Klistirka Nexus Douche Pro

Nexus
E26442
24,90 €
Nexus Pro je edinstvena klistirka, ki moškim uporabnikom nudi dodatno stimulacijo. Klistirka ima dolg in zavit vrat, ki zaradi svoje oblike omogoča sočasno čiščenje rektuma in stimulacijo prostate. Izdelana je iz kvalitetne gume, vrat pa je iz izredno gladkega PVC materiala.
Klistirka Ouch Anal Douche 260ml Klistirka Ouch Anal Douche 260ml 2
Na zalogi
Na zalogi
Higiena

Klistirka Ouch Anal Douche 260ml

Ouch!
D-211485
24,40 €
Klistirka Ouch je namenjena rektalnemu čiščenju s pomočjo pritiska zraka in vode. Klistirka ima kapaciteto 2,6dcl in dovolj širok in dolg vrat s katerim boste ustvarili ravno pravšenj pritisk in curek za popolno čiščenje rektuma. Klistirka je izdelana iz telesu prijaznega silikona, ki je varen za uporabo in ne vsebuje ftalatov.
Bathmate Hydrodouche Anal Douche
2-5 dni
Higiena

Bathmate Hydrodouche Anal Douche

Bathmate
D-210440
129,00 €
Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche je edinstven pripomoček za analno higieno. Komplet Hydrodouche vsebuje vse potrebne pripomočke za priklop na tuš in je namenjen za uporabo tako moškim kot ženskam. 
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo