Stimulatorji klitorisa

Stimulator klitorisa Lelo Alia Stimulator klitorisa Lelo Alia 2
2-5 dni
Stimulatorji klitorisa

Stimulator klitorisa Lelo Alia

Lelo
D-195039
128,99 €
Stimulator Lelo Alia je igriv masažer v prvi vrsti namenjen stimulaciji klitorisa, vendar njegova oblika omogoča različne načine in namene uporabe, zato bo Alia popolna izbira tudi za uporabo v paru. Elegantna in preprosta oblika masažerja v notranjosti skriva močan in odziven motorček, ki nudi 6 načinov in različnih intenzivnosti vibriranja med katerimi...
Vibrator Satisfyer Power... Vibrator Satisfyer Power... 2
Na zalogi
Na zalogi
Posebni vibratorji

Vibrator Satisfyer Power Flower

Satisfyer
D-218444
45,90 €
Vibrator Satisfyer Power Flower je eleganten visokokakovostni vibrator, ki bo poskrbel za popolno stimulacijo vsake uporabnice. Izdelan je iz 100% silikona, je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo. Močan in izredno tihi motorček bo nudil 12 različnih načinov vibriranja, vibracije pa so enakomerno porazdeljene po celotni dolžini vibratorja. Med...
Vibrator Glamy Mini rabbit vijola Vibrator Glamy Mini rabbit vijola 2
Na zalogi
Na zalogi
Mini vibratorji

Vibrator Glamy Mini rabbit

Glamy
D-215595
6,50 €
Raziskujte, bodite avanturistični! Uživajte s tem majhnim priročnim vibratorjem Mini rabbit, ki ga lahko odnesete sabo kamorkoli, kadarkoli.
Stimulator BSwish BCurious Premium Stimulator BSwish BCurious Premium 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator BSwish BCurious Premium

BSwish
E23731
59,90 €
BSwish BCurious Premium je skrbno ergonomsko oblikovan vibracijski stimulator klitorisa. Stimulator BCurious je izdelan iz kombinacije ABS plastike, ki je prekrita z mehkim in na otip svilnatim silikonom, ki je telesu prijazen in popolnoma varen za uporabo.
Stimulator Nalone Fifi Stimulator Nalone Fifi 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator Nalone Fifi

Nalone
D-212339
34,90 €
Ergonomsko oblikovan stimulator klitorisa Nalone Fifi je igriv masažer, ki bo s svojima dvema jezičkoma objel vaš klitoris in vas popeljal do nepozabnega orgazma.
Stimulator Nalone Curve Stimulator Nalone Curve 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator Nalone Curve

Nalone
D-207043
69,90 €
Stimulator Nalone Curve je ergonomsko oblikovan stimulator klitorisa, ki se bo popolnoma prilega vašemu telesu ter dlani in tako omogočil nepozabno ter enostavno stimulacijo.
Stimulator Pretty Love Rudolf Stimulator Pretty Love Rudolf 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator Pretty Love Rudolf

Pretty Love
D-207057
21,50 €
Klitoralni stimulator Pretty Love Rudolf je nepogrešljiv masažer, ki bo s svojo ergonomsko obliko popolnoma zadel bistvo klitoralne stimulacije in vas popeljal do nepozabnih občutkov. Rudolf ima vgrajen močan 30-stopenjski motorček, ki nudi različne načine in hitrosti vibriranja, med katerimi boste sigurno našle tudi vaš najljubši način.
Stimulator Pretty Love Cute Stimulator Pretty Love Cute 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator Pretty Love Cute

Pretty Love
D-197707
37,70 €
Stimulator Pretty Love Cute je igriv masažer, ki se bo s svojo ergonomsko obliko popolnoma prilegel obliki telesa in zadel bistvo klitoralne stimulacije ter vas popeljal do nepozabnih občutkov. Vibracijski stimulator Cute ima vgrajen močan 12-stopenjski motorček, ki nudi različne načine in hitrosti vibriranja.
Stimulator Pretty Love Claude Stimulator Pretty Love Claude 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator klitorisa Pretty Love Claude

Pretty Love
D-207907
22,70 €
Stimulator klitorisa Pretty Love Claude je igriv masažer, ki bo s svojo ergonomsko obliko popolnoma zadel bistvo klitoralne stimulacije in vas popeljal do nepozabnih občutkov. Claude ima vgrajen močan 30-stopenjski motorček, ki nudi različne načine in hitrosti vibriranja, med katerimi boste sigurno našle tudi vaš najljubši način.
Mini vibrator Pretty Love Boyce Mini vibrator Pretty Love Boyce 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator klitorisa Pretty Love Boyce

Pretty Love
D-199355
9,70 €
Pretty Love Boyce je eleganten, visoko kakovosten ter ergonomsko oblikovan stimulator klitorisa, ki omogoča usmerjeno stimulacijo z ušeski ali bolj intenzivno tako da ga položite na klitoris in tako porazdelite po celotnem zunanjem delu. Boyce je v celoti izdelan iz 100% silikona, napaja pa se preko baterije AA, ki ni priložena.
Vibrator Feelztoys Panty-vibe Vibrator Feelztoys Panty-vibe 2
  • Novo
Na zalogi
Na zalogi
49,90 €
Vibrator Feelztoys Panty-vibe vas bo navdušil. Diskreten, eleganten vibrator, ki vas bo popeljal na pustolovščino! Ali bolje rečeno: panty-vibe vzemite s sabo na pustolovščino! Panty-vibe vibrator se popolnoma prilega vašim hlačkam, upravljate pa ga s priloženim daljinskim upravljalcem. Za bolj razburljivo izkušnjo lahko daljinec predate tudi vašemu...
Stimulator klitorisa... Stimulator klitorisa... 2
  • Novo
2-5 dni
49,90 €
Mister Sweetspot ve kako se mora dotakniti vaših občutljvih točk! Ta majhen, diskreten točkovni vibrator se popolnoma prilega vaši roki in kar kliče po raziskovanju. Vendar da ne bo pomote, kljub svoji majhnosti ima odlične zmogljivosti.
Stimulator Lelo Lily 2 Stimulator Lelo Lily 2 2
2-5 dni
Posebni vibratorji

Stimulator Lelo Lily 2

D-205891
138,99 €
Močnejši, lepši in bolj diskreten stimulator klitorisa Lelo Lily 2 je kot nalašč za solo ali medsebojno igro med partnerjema, nežno prepojen z vonjem za zadovoljitev vseh vaših čutov. 
Stimulator BSwish BSoft Premium Stimulator BSwish BSoft Premium 2
2-5 dni
Stimulatorji klitorisa

Stimulator BSwish BSoft Premium

E22528
55,90 €
BSwish BSoft Premium je ergonomsko oblikovan vibracijski masažer, ki ga lahko uporabljata tudi v paru. Stimulator BSoft je sprva namenjen stimulaciji klitorisa, ker pa je oblikovan tako, da se bo prilegal različnim delom telesa je idealen tudi za stimulacijo ostalih ženskih in moških erogenih con. Uporabita ga lahko tudi med spolnimi odnosi kot dodatno...
Stimulator Nalone Gogo Stimulator Nalone Gogo 2
2-5 dni
Stimulatorji klitorisa

Stimulator Nalone Gogo

D-212593
33,90 €
Ergonomsko oblikovan klitoralni stimulator Nalone Gogo je masažer, ki vas bo popeljal do nepozabnega orgazma. Gogo ima vgrajen 7-stopenjski motorček, ki nudi 7 različnih načinov in hitrosti vibriranja. Izdelan je iz nealergenega in koži prijaznega silikona ter zato popolnoma varen za uporabo. Stimulator je 100% vodoodporen in tako primeren tudi za uporabo...
Stimulator OVO T2 Lay On Stimulator OVO T2 Lay On 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji klitorisa

Stimulator OVO T2 Lay On

D-205711
28,50 €
OVO T2 Lay On je kvalitetni klitoralni stimulator, ki bo poskrbel za popolne erotične dogodivščine kadarkoli in kjerkoli. Stimulator OVO boste lahko uporabljale same ali v paru, v vseh primerih pa bo njegov močan in skoraj neslišen motorček poskrbel za nepozabno stimulacijo klitorisa. Ovo T2 je izdelan iz kvalitetnih in telesu prijaznih materialov,...
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo