Varnost se ne začne samo s spolnimi odnosi, ampak mnogo prej. Blagovna znamka BILLY BOY je tudi ambasador za izobraževanje in preventivo. Zavzemajo se za šolsko in izvenšolsko izobraževanje, podpirajo socialne projekte in postavljajo standarde v boju proti spolno prenosljivim boleznim in aidsu. Njihov cilj je brez težav izpolniti spolne želje.

Glede na to, da je spolnost ena od lepših stvari v življenju, je pomembno, da v tem tudi uživate. S kondomi BILLY BOY je to popolnoma mogoče, saj veljajo za vrhunski izdelek nemške kakovosti. Gre za zanesljivo blagovno znamko kondomov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo udobja in varnosti, pri tem pa velja tudi za strokovnjaka na področju proizvajanja kondomov.

Zadnja tri desetletja ti kondomi zagotavljajo več varnosti, zabave in tudi užitka. Na podlagi dolgoletnih izkušenj, se le-te kažejo v odlični kakovosti izdelkov. Kondomi so narejeni iz kakovostnega lateksa iz naravne gume in so bili podvrženi temeljitim in skrbnim testom. Ne glede na to, kaj imate radi pri seksu, velik in vsestranski asortiman izpolni vaše želje.

Kondomi že nekaj časa ne veljajo več kot odvečen kos plastike, temveč delujejo kot dodaten zalogaj za čutni užitek zaradi pestre izbire in vedno novih izdelkov. Od razvoja do proizvodnje je celoten postopek izdelave podrejen strogim kriterijem. Ta dolgoletna izkušnja ponuja dokazano varnost vsakega posebej preizkušenega kondoma.

Oblika

Zasnovani so tako, da na prvi pogled delujejo nekoliko bolj igrivo, kot druge blagovne znamke, in ravno zato tudi bolj izstopajo s svojim barvitim, svežim in predrznim dizajnom. Vsi kondomi so izdelani v Nemčiji v lastnih proizvodnih obratih Billy Boys, kar zagotavlja popoln nadzor proizvodne linije za izdelke vrhunske kakovosti. Ponujajo posodobljen dizajn kondoma, kar ga loči od drugih večjih blagovnih znamk kondomov. 

Zasnovani so tako, da so trpežni in gladki, hkrati pa spodbujajo večjo občutljivost in naraven občutek. Izdelani so iz posebnega naravnega lateksa in so prozorne barve. Debelina njihovih kondomov se giblje od 0,06 mm (BILLY BOY Extra Thin) do 0,1 mm (BILLY BOY Special Power). Vsi artikli so opremljeni s prostornim rezervoarjem in so izdelani na osnovi silikona, kar zagotavlja gladko in gladko izkušnjo.

Lastnosti

Poleg klasičnih dizajnov in vrst kondomov, BILLY BOY  ponuja tudi nekaj posebnosti, na primer poseben obris, ki ima poseben obroč, kar pomaga ohranjati erekcijo dlje časa. Drugi kondomi iz njihove izbire vsebujejo kroglice, teksturirane za dodaten občutek. Dodatna občutljivost, ki jo BILLY BOY ustvarja v svojem dizajnu zagotavlja dodatno in prijetno doživetje. Paket različnih vrst kondomov vam ponuja edinstveno priložnost, da preizkusite več različnih vrst, in da se odločite, kateri vam je najbolj všeč.

Vsi si želimo, da je poželenje po ljubezni svobodno, samozavestno in varno. Da bi bilo vsem tem tudi zadoščeno, je bilo potrebno združiti dolgoletno strokovno znanje z najvišjo kakovostjo izdelkov in kreativno široko paleto, da se je ustvarila blagovna znamka, ki je drugačna, bolj zabavna.

Ponudba

Zahvaljujoč široki ponudbi, vam je na voljo pravi izdelek za vsak okus in potrebo s posebnimi lastnostmi: obarvan, aromatiziran, biserno neprozoren, nežen, brez lateksa, izredno vlažen, izjemno močan, ekstra tanek ali izjemno velik. Torej na voljo je vse, kar si zaželite.

Uspeh kondomov BILLY BOY temelji na njihovih svetlih barvah in okusu. Ko so jih prvič predstavili, niso izgledali tako dolgočasno kot večina drugih znamk kondomov. Zato so priljubljeni med populacijo, ne glede na starostno skupino.

Naša spletna trgovina ponuja zelo široko izbiro različnih vrst kondomov za vsako željo. Na primer, na voljo so sadni kondomi z aromo jagode in tutti frutti za vznemirljive nočne ljubezni. Kondomi z rebri obljubljajo pravo čutno blaznost, ki prav tako neizmerno spodbudijo in povečajo vašo željo. Izjemno tanki kondomi med seksom prinesejo še posebej intimen in intenziven občutek.

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Nov komentar

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo