Čistilni sprej Pjur Med Clean
* slika je simbolična

Čistilni sprej Pjur Med Clean, 100ml

Zaloga: Na zalogi

Če izdelek naročiš v naslednjih

  • ur
  • minut
  • sekund

ga prejmeš

12,70 €
Z DDV

Čistilni sprej Pjur Med Clean je sprej za čiščenje erotičnih pripomočkov in intimno nego.

Sprej Pjur Med je idealen za uporabo na materialih, ki so občutljivi na alkohol (latex, guma, silikon) saj le tega ne vsebuje, prav tako ga brez skrbi lahko uporabite za čiščenje intimnih predelov, brez skrbi ga lahko nanesete na kožo in prav tako lahko pride v stik s sluznico, je dermatološko testiran, nevtralen po vonju in okusu ter popolnoma varen za uporabo. Pri čiščenju pripomočkov ima sprej do neke mere tudi anti-virusni učinek, vendar le ta ni 100% zanesljiv, prav tako nikakor ne nadomešča katere koli izmed oblik kontracepcije!

Z nakupom tega izdelka prejmeš 12 točk zvestobe. Vrednost nakupa 12 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 0,60 €.


Čistilni sprej Pjur Med Clean je sprej za čiščenje erotičnih pripomočkov in intimno nego.

Sprej Pjur Med je idealen za uporabo na materialih, ki so občutljivi na alkohol (latex, guma, silikon) saj le tega ne vsebuje, prav tako ga brez skrbi lahko uporabite za čiščenje intimnih predelov, brez skrbi ga lahko nanesete na kožo in prav tako lahko pride v stik s sluznico, je dermatološko testiran, nevtralen po vonju in okusu ter popolnoma varen za uporabo. Pri čiščenju pripomočkov ima sprej do neke mere tudi anti-virusni učinek, vendar le ta ni 100% zanesljiv, prav tako nikakor ne nadomešča katere koli izmed oblik kontracepcije!

Uporaba: sprej razpršite direktno na predel, ki ga želite očistite in obrišite.

Vsebina: 100ml

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 15. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini PrivatePlayime.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

6 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo