Dostava

Zagotavljamo 100% diskretno dostavo, paketi so pakirani v univerzalni embalaži, na pošiljki pa nikjer ni viden naslov ali ime spletne trgovine!

 

  • Način dostave 

Način dostave izdelkov boste lahko izbrali po svoji želji, blago naročeno preko spletne trgovine www.privateplaytime.si za vas dostavlja Pošta Slovenije. 

 

  • Strošek dostave 

Strošek dostave za naročilo je 3,50€ ne glede na težo ali količino paketov, v primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost 40€ pa je dostava brezplačna. Dostava je brezplačna tudi za določene izdelke, kar prodajalec sprotno lahko spreminja in objavlja (v primeru akcijske ponudbe), če ob takšnem izdelku kupite tudi druge izdelke, brezplačna dostava velja za celotno naročilo.

 

  • Rok dostave

Kupec lahko naročeno pošiljko pričakuje že naslednji dan, če je bilo naročilo oddano do 14. ure in če je blago na zalogi v skladišču ponudnika, v nasprotnem je pošiljka dostavljena v 2-3 delovnih dneh oz. rokih dobave, ki so objavljeni na spletni strani.

V primeru, da kupca ob dostavi ni na naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo o dostavi in kontakt za dogovor o novem roku dostave.

 

  • Brezplačna dostava

Nudimo tudi brezplačno dostavo za nekatere artikle, kar je posebej označeno na spletni strani. Če ob nakupu artiklov brez stroškov dostave naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna.

 

  • Osebni prevzem

Osebni prevzem naročenih izdelkov v spletni trgovini www.privateplaytime.si je možen na sedežu podjetja v kolikor boste v postopku nakupa izbrali možnost osebnega prevzema. Za čas osebnega prevzema se lahko dogovorite na tel. št. +386 (0)40 822 727 ali preko e-pošte na naslov info@privateplaytime.si. Za osebni prevzem dodatnih stroškov, razen naročenih izdelkov, ne zaračunavamo.

Diskretno
pakiranje

Izdelke pakiramo v nevtralno embalažo brez imena in logotipa trgovine.

Brezplačna
poštnina

Za vsa naročila v vrednosti nad 50 € boste nagrajeni z brezplačno poštnino.

Točke
zvestobe

10% vrednosti vsakega nakupa vam v obliki točk vrnemo na vaš uporaniški račun.

Darilo
ob nakupu

Za vsak nakup nad 60 € si boste v košarici lahko izbrali brezplačno darilo.

Varno
nakupovanje

Slovensko podjetje. Z osebnimi podatki rokujemo po uredbi GDPR. Nakup varovan s SSL certifikatom.

Všečkajte nas na Facebook-u :)