Bathmate Hydrodouche Anal Douche
* slika je simbolična

Bathmate Hydrodouche Anal Douche

Zaloga: 2-5 dni

129,00 €
Z DDV
Brezplačna dostava

Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche je edinstven pripomoček za analno higieno. Komplet Hydrodouche vsebuje vse potrebne pripomočke za priklop na tuš in je namenjen za uporabo tako moškim kot ženskam. 

Z nakupom tega izdelka prejmeš 129 točk zvestobe. Vrednost nakupa 129 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 6,45 €.


Set za klistiranje Bathmate Hydrodouche je edinstven pripomoček za analno higieno. Komplet Hydrodouche vsebuje vse potrebne pripomočke za priklop na tuš in je namenjen za uporabo tako moškim kot ženskam. 

Uporaba Hydrodouch klistirke:

Pred uporabo zagotovite, da je palčka postavljena naravnost v nastavek in da je regulator pretoka (zanka) zaprt. Pričnite s prhanjem in si izberite ustrezno temperaturo vode.

Napolnite posodico z vodo tako, da se voda malce prelije.

Odstranite vodno palčko iz držala, tako da je konica obrnjena navzdol in nato do konca odpite zanko, da lahko voda steče po ceveh in izpodrine ves zrak. Ko dosežete enakomeren tok, še enkrat preverite temperaturo vode in prilagodite zanko na želeno raven.

Preverite da je dovolj vode v posodici in po potrebi dolijte. Glava tuša je lahko postavljena čez posodico, da zagotovite konstanten tok.

Sestavljanje:

Paziti moramo, da je Hydrodouche sestavljen pravilno, saj s tem zagotovimo večjo učinkovitost. Napačno sestavljen izdelek ali napačna uporaba le tega morda ne bo privedla do najboljših rezultatov.

Prvo pritrdite nosilec/nastavek na posodico tako, da se lahko lahko obrača in s tem omogoča priključku za vodno palčko, da je le ta lahko obrnjena v levo ali desno stran, po želji imetnika. Ko boste nastavek natikali na posodico se bosta ob stiku "zlila" en z drugim, zato morate paziti, da se vaši prsti ne ujamejo med nastavek in posodico.

Porinite pritrdilni pas skozi odprtine na posodici. Določite primerno mesto pod prho, kjer bo vaš Hydrodouche postavljen, pri tem pa upoštevajte, da mora biti posodica pod glavo tuša, da se lahko sproti polni z vodo. Tok vode, ki bo prihajal iz odprtinice na vodni palčki bo večji, višje kot bo posodica nameščena.

Prilagodite pas tako kot vam najbolj ustreza. Pritrdite palčko na nastavek s pomočjo navoja, pri čemer pazite, da jih ne zategnete preveč ali jih prekrižate in pozicionirajte palčko v posodico. Podobno pritrdite priključek za posodico na rezervoar.

Omogočite dovod, tako da cev porinete skozi zanko, preden pritrdite priključek za posodico in palčko. Zanka je lahko obrnjena v obe smeri na cevi, tako je najbolj primerna za uporabo. Priključki za palico in rezervoar se lahkotno nastavljajo, tako je tudi cev možno z lahkoto natakniti ali odstraniti.

Vaš Hydrodouche je sedaj na voljo za uporabo!

Vdrževanje in čiščenje:

Po uporabi ga razstavite, operite s toplo vodo in milom ter posušite. Zagotovite da je zanka odstranjena in da v ceveh ni nikjer ujeta voda.

Pustite, da se posuši in ga pospravite na suho površino izven direktnega dosega svetlobe. Pri normalni uporabi, ni potrebe po vzdrževanju, razen osebne higiene.

Obstaja možnost, da se čez čas in redni uporabi, cev malce razbarva. To je naravno in popolnoma neškodljiv pojav.

Komplet vsebuje:

  • Nastavljiv pritrdilni pas
  • Nastavek (držalo za vodno palčko)
  • Posodica (rezervoar)
  • Priključek za posodico
  • Cev
  • Regulator pretoka (zanka)
  • Priključek za vodno palčko
  • Vodna palčka
Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 15. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini PrivatePlayime.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

6 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo