• −15%
Analne kroglice Ez-Grip
Analne kroglice Ez-Grip
Analne kroglice Ez-Grip
Analne kroglice Ez-Grip

Analne kroglice Ez-Grip

Na zalogi

Če izdelek naročiš v naslednjih

ga prejmeš že naslednji delovni dan :)

31,37 € 36,90 € -15%
Z DDV 2-5 dni

Če iščete analne kroglice polne velikosti, ki vas bodo zadovoljile, so Ez-Grip kroglice kot nalašč za vas! Ez-Grip kroglice imajo koničasto konico, ki je široka le 9mm za lažje vstavljanje. Kroglice se počasi razširijo do premera 3,10cm. Kroglice so izdelane iz silikona in so zato zelo upogljive in se prilagajajo vašemu telesu in nudijo stimulacijo tam, kjer vi želite. Ergonomsko oblikovan ročaj zagotavlja trden oprijem in lažje rokovanje s kroglicami. 

Barva
  • Črna

Z nakupom tega izdelka prejmeš 31 točk zvestobe. Vrednost nakupa 31 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 1,55 €.


Če iščete analne kroglice polne velikosti, ki vas bodo zadovoljile, so Ez-Grip kroglice kot nalašč za vas! Ez-Grip kroglice imajo koničasto konico, ki je široka le 9mm za lažje vstavljanje. Kroglice se počasi razširijo do premera 3,10cm. Kroglice so izdelane iz silikona in so zato zelo upogljive in se prilagajajo vašemu telesu in nudijo stimulacijo tam, kjer vi želite. Ergonomsko oblikovan ročaj zagotavlja trden oprijem in lažje rokovanje s kroglicami. 

Za boljšo in lažjo uporabo lahko uporabite lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi saj bi lubrikant na silikonski osnovi lahko poškodoval izdelek. Kroglice po končani uporabi očistite z mlačno vodo, lahko dodate kanček nežnega mila, po končanem čiščenju jih dobro osušite.

Izdelku je priložen tudi 5-delni mini komplet pripomočkov, ki vsebuje: 2 naprstna nastavka za analno stimulacijo, analni lubrikant, analno kremo in čistilo analnih pripomočkov.

  • Material: silikon
  • Dolžina: 18,4cm - uporabna dolžina
  • Premer: 3,10cm
Material
Silikon
5060108819770
Ni mnenj za ta izdelek

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo