Viamax Maximum Gel 50ml
  • −15%
Viamax Maximum Gel 50ml
Viamax Maximum Gel 50ml

Viamax Maximum Gel 50ml

Na zalogi

Če izdelek naročiš v naslednjih

ga prejmeš že naslednji delovni dan :)

24,23 € 28,50 € -15%
Z DDV 2-5 dni

Viamax Maximum Gel je izdelan iz naravnih sestavin. Maximum Gel bo izboljšal pretok krvi v penisu, dodani afrodizijaki pa vas bodo dodatno stimulirali in tako posledično poskrbeli za trše in daljše erekcije. Posebnost gela Viamax Maximum je v tem, da se s časom uporabe stopnjuje tudi njegova moč, zato večkrat ko ga boste uporabili boljši bo njegov učinek.

Z nakupom tega izdelka prejmeš 24 točk zvestobe. Vrednost nakupa 24 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 1,20 €.


Viamax Maximum Gel je izdelan iz naravnih sestavin. Maximum Gel bo izboljšal pretok krvi v penisu, dodani afrodizijaki pa vas bodo dodatno stimulirali in tako posledično poskrbeli za trše in daljše erekcije. Posebnost gela Viamax Maximum je v tem, da se s časom uporabe stopnjuje tudi njegova moč, zato večkrat ko ga boste uporabili boljši bo njegov učinek.

Gel uporabite tako da zadostno količino nanesete na penis in moda ter ga rahlo vmasirate, uporabljate pa ga lahko tudi s kondomi.

  • Vsebina: 50ml

Vsi našteti učinki in trditve so različne od primera do primera. Ni nujno da boste z izd1lkom doživeli naštete učinke, prav tako čas začetka delovanja, intenzivnst, trajanje učinka, navlaženost in vzburjenost niso nujno zagotovljeni vsem uporabnikom. Izdelek ne vpliva na osebno srečo in medsebojne odnose, saj so le ti posledica drugih dejavnikov.

Ni mnenj za ta izdelek

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo