Dildo Mr. Intense 1 realistični penis
Dildo Mr. Intense 1 realistični penis
Dildo Mr. Intense 1 realistični penis
Dildo Mr. Intense 1 realistični penis

Dildo Mr. Intense 1 realistični penis

D-216082
2-5 dni
13,50 €
Z DDV 2-5 dni

Realistični penis Mr. Intense je popolna erotična igračka, ki jo mora imeti vsaka ženska. Dildo je primeren tako za začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice, zato Mr. Intense lahko naročite v različnih dolžinah in debelinah, ter si tako izberete sebi najljubšega. Dildo Mr. Intense je popolnoma podoben naravnemu penisu, saj je material na otip zelo podoben koži, detajli kot so izbokline in žile pa penis tudi na otip približajo naravnemu.

Barva
  • Kožna

Z nakupom tega izdelka prejmeš 13 točk zvestobe. Vrednost nakupa 13 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 0,65 €.


PayPal

Realistični penis Mr. Intense je popolna erotična igračka, ki jo mora imeti vsaka ženska. Dildo je primeren tako za začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice, zato Mr. Intense lahko naročite v različnih dolžinah in debelinah, ter si tako izberete sebi najljubšega. Dildo Mr. Intense je popolnoma podoben naravnemu penisu, saj je material na otip zelo podoben koži, detajli kot so izbokline in žile pa penis tudi na otip približajo naravnemu.

Na spodnjem delu dilda je priročni podstavek, ki bo poskrbel, da boste vaš novi penis vedno lahko dobro pritrdile na vse gladke površine in bo tako postal vaša najljubša erotična igračka.

Dildo je izdelan iz visokokakovostne gume in pvc materiala, ki ne vsebuje lateksa in ftalatov, obenem pa je na otip popolnoma podobna koži. Vsi detajli penisov, od žil, glavice do vsake gubice so skrbno oblikovani in tako nudijo popolno realistično izkušnjo.

Podrobnosti:

  • Material: visokokavostna guma in pvc brez lateksa in ftalatov
  • Barva: kožna
  • Dolžina: 14,6cm
  • Premer: 3,5cm (najdebelejši vstavljivi del)
Material
TPR
Dolžina
14,6cm
Premer
3,5cm
8425402156308
Ni mnenj za ta izdelek

15 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo