V spletni prodajalni www.privateplaytime.si je mogoče opraviti plačilo izbranega blaga na več načinov:

  • Preko sistema PayPal - varno spletno plačevanje s kreditnimi karticami
  • Z gotovino ali kreditno kartico po povzetju, ta način plačila izbere kupec ko želi naročeno blago plačati Pošti Slovenije ob dostavi.
  • Plačilo po predračunu, kupec naročeno blago plača z nakazilom na TRR ponudnika. Predračun kupec prejme po elektronski pošti po potrditvi naročila s strani ponudnika.
  • Plačilo z darilnim bonom, v kolikor kupec razpolaga z darilnim bonom ponudnika, ki ga je prejel v postopku nakupa ali kako drugače lahko uporabi kot plačilno sredstvo. Plačilo z darilnim bonom označi v postopku nakupa in vpiše kodo bona. Sistem bo avtomatsko znižal znesek za plačilo v vrednosti darilnega bona. V kolikor je darilni bon višje vrednosti kot znaša naročilo, kupec ni upravičen do izplačila razlike. Več o darilnih bonih si preberite pod točko št. 8.
  • Uporaba promocijske kode, promocijske kode so izdane s strani podjetja TIM GROUP, trgovina in storitve, d.o.o. in lahko določajo odstotni ali zneskovni popust določenih ali vseh izdelkov. V postopku nakupa kupec izbere uporabo promocijeske kode in jo vpiše v zahtevano polje, sistem bo avtomatsko odštel znesek ali preračunal odstotek popusta, ki ga zagotavlja promocijska koda, ter ga odštel od zneska nakupa. Več o promocijskih kodah si preberite pod točko št. 8.
  • Uporaba bonus točk, bonus točke kupci pridobijo z nakupom določenih izdelkov, vsi izdelki so vredni različno številko bonus točk in jih prodajalec določa in spreminja brez predhodnih obvestil. Bonus točke kupec lahko uporabi za nakup določenih izdelkov, ko zbere zadostno število bonus točk, vsak izdelek, ki ga je mogoče kupiti z bonus točkami ima določeno številko bonus točk, ki jih potrebujete za nakup izdelka, v kolikor kupec razpolaga z zadostnim številom točk mu sistem avtomatsko ponudi uporabo bonus točk za delno plačilo ali plačilo celotnega naročila. Več o bonus točkah in vrednosti le teh si preberite pod točko št.8.

Diskretno
pakiranje

Izdelke pakiramo v nevtralno embalažo brez imena in logotipa trgovine.

Brezplačna
poštnina

Za vsa naročila v vrednosti nad 50 € boste nagrajeni z brezplačno poštnino.

Točke
zvestobe

10% vrednosti vsakega nakupa vam v obliki točk vrnemo na vaš uporaniški račun.

Darilo
ob nakupu

Za vsak nakup nad 60 € si boste v košarici lahko izbrali brezplačno darilo.

Varno
nakupovanje

Slovensko podjetje. Z osebnimi podatki rokujemo po uredbi GDPR. Nakup varovan s SSL certifikatom.

Všečkajte nas na Facebook-u :)