• −20%
Stimulator prostate iJoy Dynamic
Stimulator prostate iJoy Dynamic
Stimulator prostate iJoy Dynamic
Stimulator prostate iJoy Dynamic
Stimulator prostate iJoy Dynamic

Stimulator prostate iJoy Dynamic

Na zalogi
27,12 € 33,90 € -20%
Z DDV 2-5 dni

Stimulator prostate iJoy Dynamic je izvrsten analni vibrator namenjen tako ženskam kot moškim. Idealen je za tiste, ki ste analne užitke že spoznali kot tudi za tiste, ki s tem še nimate izkušenj. Vklopite in izklopite ga z le enim gumbom na koncu vibratorja, njegov izredno tih in močan motorček pa vas bo z le enim pritiskom na gumb popeljal v svet popolnih analnih užitkov. Zaobljena konica zagotavlja enostaven vstop in stimulacijo najbolj občutljive točke, izbokline na zunanji strani pa bodo stimulirale moški presredek ali ženski klitoris pri vaginalni uporabi. 

Barva
  • Vijolična

Z nakupom tega izdelka prejmeš 27 točk zvestobe. Vrednost nakupa 27 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 1,35 €.


Stimulator prostate iJoy Dynamic je izvrsten analni vibrator namenjen tako ženskam kot moškim. Idealen je za tiste, ki ste analne užitke že spoznali kot tudi za tiste, ki s tem še nimate izkušenj. Vklopite in izklopite ga z le enim gumbom na koncu vibratorja, njegov izredno tih in močan motorček pa vas bo z le enim pritiskom na gumb popeljal v svet popolnih analnih užitkov. Zaobljena konica zagotavlja enostaven vstop in stimulacijo najbolj občutljive točke, izbokline na zunanji strani pa bodo stimulirale moški presredek ali ženski klitoris pri vaginalni uporabi. 

Za boljšo izkušnjo in lažjo uporabo uporabite lubrikant, uporabljajte pa le lubrikante na vodni osnovi saj lubrikant na silikonski osnovi izdelek lahko poškoduje.

Lastnosti:

  • izdelano iz silikona
  • 100% vodoodporen
  • napajanje: baterijsko (3x AAA - niso priložene)
  • dolžina: 15,2cm
  • premer: 3.5cm
Napajanje
3x AAA baterija
Material
Silikon
Vodoodpornost
Da
Dolžina
15,2cm
Premer
3,5cm
603912332292
Ni mnenj za ta izdelek

12 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo