Zaupnost podatkov

 

Kupec preko obrazcev na spletnem mestu www.privateplaytime.si ali kako drugače (po telefonu, preko elektronske pošte, idr.) posreduje svoje osebne podatke, katere upravljalec spletnega mesta www.privateplaytime.si zbira in obdeluje, vendar zgolj samo tiste osebne podatke uporabnika, ki so nujno potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje.

 

Ravnanje s podatki

 

Uporabnik in upravljalec spletnega mesta www.privateplaytime.si soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost ter jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam. Upravljalec bo za namen dostave posredoval podatke o naslovu uporabnika le dostavni službi Pošte Slovenije d.o.o.

Upravljalec spletnega mesta se obvezuje strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti.

 

Soglasje za obdelavo podatkov

 

Uporabnik spletnega mesta www.privateplaytime.si soglaša, da se za namen uporabe elektronske storitve nakupa izdelka zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: ime in priimek, naslov uporabnika, elektronski naslov ter telefonska številka uporabnika. Uporabnik ima vpogled v svoje osebne podatke v uporabniškem profilu.

 

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).

Diskretno
pakiranje

Izdelke pakiramo v nevtralno embalažo brez imena in logotipa trgovine.

Brezplačna
poštnina

Za vsa naročila v vrednosti nad 50 € boste nagrajeni z brezplačno poštnino.

Točke
zvestobe

10% vrednosti vsakega nakupa vam v obliki točk vrnemo na vaš uporaniški račun.

Darilo
ob nakupu

Za vsak nakup nad 60 € si boste v košarici lahko izbrali brezplačno darilo.

Varno
nakupovanje

Slovensko podjetje. Z osebnimi podatki rokujemo po uredbi GDPR. Nakup varovan s SSL certifikatom.

Všečkajte nas na Facebook-u :)