Seznam izdelkov znamke Feelztoys

Analne kroglice Feelztoys Cogilia
  • −20%
Na zalogi
Na zalogi
Klasične analne kroglice

Analne kroglice Feelztoys Cogilia

Feelztoys
E21084
14,80 € 18,50 €
Analne kroglice Feelztoys Cogilia so izdelane iz medicinskega silikona in so popolnoma varne za uporabo in telesu prijazne. Zaradi prijetne mehkobe in svoje oblike vam bodo nudile veliko zadovoljivih in nepozabnih občutkov. Obroček na koncu kroglic je idealen za pomoč pri vstavljanju in namestitvi kroglic, prav tako pa bo v pomoč pri varni odstranitvi...
Dildo Feelztoys Rombee
  • −35%
Na zalogi
Na zalogi
Analni dildo

Dildo Feelztoys Rombee

Feelztoys
E21085
16,18 € 24,90 €
Dildo Feelztoys Roombe je navidez zanimiv, v praksi pa kakovosten in zelo uporaben, zaradi svoje oblike je primeren tako za vaginalno kot tudi analno uporabo.
Vibrator FeelzToys Ella Lipstick Vibrator FeelzToys Ella Lipstick 2
2-5 dni
Mini vibratorji

Vibrator FeelzToys Ella Lipstick

Feelztoys
E27869
14,90 €
Vibrator FeelzToys Ella Lipstick, je edinstven izdelek in kot že samo ime pove oblikovan v obliki šminke, tako nihče ne bo vedel kaj zares se skriva v vaši torbici. Ravno zaradi svoje oblike in izgleda je idealen za potovanja, skratka povsod bo lahko z vami ne da bi kdo opazil.
Vibrator Feelztoys Fonzie Vibrator Feelztoys Fonzie 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibratorji za G točko

Vibrator Feelztoys Fonzie

Feelztoys
E21309
29,90 €
Vibrator Feelztoys Fonzie je izdelan posebej za stimulacijo g točke in klitorisa. Vibrator Fonzie ima 7 stopenj vibracij, ki jih med seboj menjate le z enim gumbom, je vodoodporen zato ga brez skrbi lahko uporabljate tudi pod tušem.
Vibrator Feelztoys Gino
Na zalogi
Na zalogi
Vibratorji za G točko

Vibrator Feelztoys Gino

Feelztoys
E21307
29,90 €
Vibrator Feelztoys Gino je izdelan za stimulacijo vaše G točke, ima kar 7 stopenj vibracij, ki jih med seboj menjate le z enim gumbom. Vibrator je popolnoma vodoodporen in ga brez skrbi lahko uporabljate tudi pod tušem.
Vibrator Feelztoys Panty-vibe Vibrator Feelztoys Panty-vibe 2
2-5 dni
Stimulatorji klitorisa

Vibrator Feelztoys Panty-vibe

Feelztoys
E29667
49,90 €
Vibrator Feelztoys Panty-vibe vas bo navdušil. Diskreten, eleganten vibrator, ki vas bo popeljal na pustolovščino! Ali bolje rečeno: panty-vibe vzemite s sabo na pustolovščino! Panty-vibe vibrator se popolnoma prilega vašim hlačkam, upravljate pa ga s priloženim daljinskim upravljalcem. Za bolj razburljivo izkušnjo lahko daljinec predate tudi vašemu...
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo