Seznam izdelkov znamke Pipedream

Baloni Bachelorette peckers Baloni Bachelorette peckers 2
  • −30%

Na zalogi
Na zalogi
Zabavna darila

Baloni Bachelorette peckers, 8 kos

Pipedream
PIPE601600
3,43 € 4,90 €
Napihljivi baloni v roza in vijolični barvi z ilustracijami penisov so idealna izbira za darilo ali zabavni pripomoček pri dekliščini.
Model za ledene kocke Penisi
2-5 dni
Zabavna darila

Model za ledene kocke Penisi

Pipedream
PIPE632311
4,90 €
Silikonski model za izdelovanje ledenih kock v obliki penisov je idealen pripomoček pri postrežbi pijače na nagajiv način, kot nalašč pa bo tudi za zabavno darilo prijateljici ali prijatelju.
Obroč za lase s penisi Obroč za lase s penisi 2

Na zalogi
Na zalogi
Zabavna darila

Obroč za lase s penisi

Pipedream
PIPE661200
9,90 €
Zabavni obroč za lase s penisi v roza barvi je idealen dodatek za dekliščino ali nagajivo darilo prijateljici ob različnih priložnostih.
Sex lutka Britney Bitch Sex lutka Britney Bitch 2

Na zalogi
Na zalogi
Sex lutke

Sex lutka Britney Bitch

Pipedream
PD3571-00
26,80 €
Sex lutka Britney Bitch je model napihljive lutke iz kolekcije Superstars proizvajalca Pipedream. Lutka popularne in zapeljive pop pevke z realističnim obrazom, velikimi prsmi in tremi realističnimi odprtinami, ki čakajo samo na vas, bo idealna erotična igračka za vse, ki si želite mladih deklet s popolno postavo. Lutka je izdelana iz PVC materiala.
Sex lutka Kinky Kim Sex lutka Kinky Kim 2

Na zalogi
Na zalogi
Sex lutke

Sex lutka Kinky Kim

Pipedream
PD3572-00
26,80 €
Seks lutka Kinky Kim je še en izreden model napihljive lutke iz kolekcije Superstars proizvajalca Pipedream. Poredna in nenasitna seks lutka Kinky Kim vas bo očarala z realističnim obrazom, velikimi prsmi in tremi realističnimi odprtinami, ki čakajo samo na vas.
Sex lutka Legal Skin Sex lutka Legal Skin 2

Na zalogi
Na zalogi
Sex lutke

Sex lutka Legal Skin

Pipedream
PD3523-00
26,80 €
Sex lutka Legal Skin je pripravljena da vam ustreže v vsem kar ste si kadaroli želeli. S svojimi tremi ljubezenskimi luknjami vas bo zadovoljila oralno, vaginalno in analno. Lutka je izdelana iz 100% PVC materiala in ne vsebuje ftalatov. Za še boljše občutke uporabite lubrikant, ki bo poskrbel za popolne vlažne užitke.
Vibrator Classix Rocket Bullet Vibrator Classix Rocket Bullet 2

Na zalogi
Na zalogi
Mini vibratorji

Vibrator Classix Rocket Bullet

Pipedream
PD1961-14
9,90 €
Vibrator Classix Rocket Bullet je mini vibrator, ki ga ne boste nikoli pustile doma, saj v dolžino meri le 9cm in je zato idealen tudi za potovanja. Njegova velikost pa naj vas ne zavede, saj njegov motorček zmore dovolj močne vibracije, s katerimi bo zlahka potešil vaše želje. Vibrator je vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi pod tušem ali v banji....
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo