Seznam izdelkov znamke Baile

Analni stimulator Strong Analni stimulator Strong 2
Na zalogi
Na zalogi
Analni dildo

Analni stimulator Strong

Baile
D-196287
14,90 €
Analni stimulator Strong je popolna igračka za navdušence nad analnimi igricami. Izdelan je iz 100% silikona, njegova površina je 100% hipoalergena, zato je popolnoma varen za uporabo in koži prijazen. Čiščenje je enostavno, operete ga lahko pod mlačno vodo, ki ji po želji dodate kanček nežne milnice.
Stimulator prostate Baile Stimulator prostate Baile 2
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji prostate

Stimulator prostate Baile

Baile
D-199987
23,70 €
Stimulator prostate Baile je odličen analni pripomoček, ki bo zaradi svoje oblike ob uporabi odlično stimuliral vašo P-točko, medtem ko bodo izbokline na zunanjem delu med uporabo nežno masirala in stimulirala presredek. Za boljšo izkušnjo lahko uporabite lubrikant na vodni osnovi.
Stimulator prostate Baile Pleasure Stimulator prostate Baile Pleasure 2
  • −10%
Na zalogi
Na zalogi
Stimulatorji prostate

Stimulator prostate Baile Pleasure

Baile
D66-149099
26,01 € 28,90 €
Stimulator prostate Baile Pleasure je odličen analni pripomoček, ki bo zaradi svoje oblike ob uporabi odlično stimuliral vašo P-točko, medtem ko bodo izbokline na zunanjem delu med uporabo nežno masirala in stimulirala presredek. Za boljšo izkušnjo lahko uporabite lubrikant na vodni osnovi.
Vibracijski metuljček Baile... Vibracijski metuljček Baile... 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Baile Passionate

Baile
D-211784
35,90 €
Zaradi intenzivnega notranjega motorčka, ki oddaja neverjetne vibracije, je popolna oblika te luksuzne igračke idealna za masažo G-točke. Igračka, izdelana iz visoko kakovostnega medicinskega silikona v roza barvi, je gladka z matiranim zaključkom. 10 izjemno različnih in stimulacijskih vibracij bo poskrbelo da, ko boste uživali v tej igrači, bodo vaše...
Vibracijski metuljček Baile Rider Vibracijski metuljček Baile Rider 2
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Baile Rider

Baile
D-211786
22,90 €
Igračka, izdelana iz visoko kakovostnega medicinskega silikona v roza barvi, je gladka z matiranim zaključkom. 1 stopenjska in stimulirajoča vibracija bo poskrbela da, ko boste uživali v tej igrači, bo vaša izkušnja edinstvena in tako vznemirljiva, kot ob prvi uporabi.
Vibracijski metuljček Baile Stimulating Vibracijski metuljček Baile Stimulating 2
  • −10%
Na zalogi
Na zalogi
Vibracijski metuljčki

Vibracijski metuljček Baile Stimulating

Baile
D-211787
22,59 € 25,10 €
Igračka, izdelana iz visoko kakovostnega medicinskega silikona v roza barvi, je gladka z matiranim zaključkom. 12 izjemno različnih in stimulirajočih vibracij bo poskrbelo da, ko boste uživali v tej igrači, bodo vaše izkušnje edinstvene in tako vznemirljive, kot ob prvi uporabi
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo